• Arkadaşın ile paylaş
  • facebook
  • twitter
Kaş Plajları
Kaş Plajları
6.03.2021 01:00:00

Antalya'nın en gözde beldelerinden biri olan Kaş; eğlence hayatı, eşsiz doğası, masmavi denizleri ve eşsiz plajları ile birçok turistin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Özellikle yaz aylarında yerli ya da yabancı birçok turistin mutlaka ziyaret ettiği kaş plajları, kişilerin deniz ve doğanın keyfini çıkartmalarına olanak sunmaktadır. Turizm endüstrisinin en önemli destekçilerinden biri olan Kaş beldesinde görülmesi gereken en gözde plajları sizin için derledik. Keyifli okumalar…

Patara Plajı

Patara Plajı Kaş beldesine 43 km uzaklıkta yer alan ve dünyanın en uzun plajı unvanına sahip olan eşsiz bir plajdır. 12 kilometrelik sahil uzunluğu ve 1500 metreye sahip genişliği ile Patara Plajı, Caretta Caretta kaplumbağalarına da ev sahipliği yapmaktadır.  Caretta Caretta kaplumbağalarının yumurtlama alanı olan bu plaj, akşam sekiz ve sabah sekiz saatleri arasında kullanıma kapanmaktadır. Patara Plajının sahip olduğu alanın sit alanı olması sayesinde hala ilk günkü bakirliğini korumakta, incecik ve parlak kum yapısı ile misafirlerini mest etmeyi başarmaktadır. Gün batımında farklı ve eşsiz bir atmosfere sahip olan bu plajda deniz genelde dalgalı olması nedeni ile sıklıkla sörfçülere rastlamanız mümkündür. Patara Plajında Kaş Belediyesine ait bir tesis bulunmakta ve bu alan önündeki şemsiye ya da şezlonglardan ücret talep edilmektedir. Patara Plajına Kaş merkezden kalkan minibüsler bulunmakta ve ulaşım son derece kolay bir şekilde sağlanmaktadır. 

 Kaputaş Plajı

Kaputaş Plajı, özellikle turkuaz rengi denizi ile ziyaretçilerine eşsiz bir görsel şölen sunmaktadır. Deniz renginin sürekli değişiyor olması kişilerin her an farklı bir görsellik ile kucaklaşmasını sağlamaktadır. Birinci dereceden doğal sit alanı olarak korunan Kaputaş Plajı, Kaş Kalkan güzergahı üzerinde yer almaktadır. Kaputaş Plajı, bölgedeki kanyonun denize kavuşan ağzında bulunmakta olan bir cep plajdır. Kalkan'a on kilometre, Kaş'a yirmi kilometre uzaklıkta yer alan plaja, karayolu üzerinden yüz seksen adet basamaklı merdiven ile inilmektedir. Kişilerin merdivenden inerken izleyeceği manzara, zamanın durmasına ve görsel bir şölen yaşamanıza olanak sunmaktadır. 

 Büyük Çakıl Plajı

Antalya Kaş'a bağlı olan Büyük Çakıl Plajı, Kaş'ın doğusunda bulunmakta ve merkeze bir buçuk kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Yürüme mesafesi olarak kırk elli dakika aralığında ulaşabileceğiniz Büyük Çakıl Plajına, minibüsler ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Plaja ulaştığınız anda ağaçların ardında gizlenmiş olan doğal güzelliği gördüğünüzde, bulduğunuz saklı cennetin farkına varacak ve bu eşsiz güzelliğe hayran olacaksınız. Tertemiz plajı, şeffaf suyu ve masmavi denizi ile ziyaretçilerine muhteşem bir tatil avantajı sunan Büyük Çakıl Plajı, çakıllı bir yapıya sahip olması nedeni ile aileler için zorlayıcı olabilmektedir. 

 Limanağzı Plajı

Antalya Kaş beldesinin en gözde plajlarından olan Limanağzı Plajı, denize girilmesi gereken en güzel plajlar arasında yer almaktadır. Günübirlik gezi ve mavi tur teknelerinin uğrak noktaları arasında bulunan plaj, temizliği sayesinde mavi bayrak özelliğine sahiptir. Plaja karayolu üzerinden ulaşmak zorlu ve zahmetli olması nedeni ile bölge hala bakirliğini ve doğal güzelliği korumaktadır. Görülmesi ve gezilmesi gereken güzelliğe sahip olan plajda, üç adet işletme bulunmaktadır. Deniz yapısının sakin ve deniz suyunun ılık olması bu plajın aileler tarafından da tercih edilmesini sağlamaktadır. Caretta Carettalara da ev sahipliği yapan Limanağzı Plajı, bu deniz canlıları ile yüzmenize ve onları yakından görmenize olanak sunan eşsiz bir cennettir. 

Fırnaz Koyu

Antalya'nın nadide plajları arasında yer alan Fırnaz Koyu, denize girmek ve güneşin tadını çıkartmak için tercih edilecek en gözde plajlardan biridir. Kalkan beldesine dört kilometre uzaklıkta bulunan Fırnaz Koyu, mavi yolculuk yapan tekne ve yatların uğrak noktaları arasında bulunmaktadır. Yeşilköy mevkiinde bulunan bu koya kara ulaşımı bulunmamaktadır. Koyda küçük bir plaj bulunmakta ve denizin rengi kişileri hayran bırakacak bir maviliğe sahip olmaktadır. Ayrıca Fırnaz Koyu, çamur banyoları ile de ün kazanmış olması sayesinde, turistlerin ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Kalkan'da tatil yapıyor ya da bu bölgeye seyahat etmeyi planlıyorsanız mutlaka bir tekne turuna katılmalı ve Fırnaz Koyu'nun eşsiz güzelliğinin keyfini yaşamalısınız. 

 Küçük Çakıl Plajı

Küçük Çakıl Plajı, Kaş merkezinde yer alan minik bir plaj olması ile dikkat çekmektedir. On metre uzunluğundaki plaj, kaynak suyuyla karışması nedeni ile serin bir suya sahiptir. Tüm ziyaretçilere açık ücretsiz bir plaj olan Küçük Çakıl Plajı'nda birçok beach bulunmaktadır fakat plajın solunda ve sağında bulunan iki adet beach ortamın en eskileri arasında yer almaktadır. Adından anlaşıldığı üzere çakıllı bir kumsala sahip olan plajda, kayalıklar üzerine yerleştirilmiş platformlar bulunmaktadır. Kişiler bu platformlar üzerinde rahatlıkla güneşlenebilmekte ve denizin serin suyuna kendilerini bırakabilmektedir. 

Akçagerme Plajı 

Akçagerme Plajı, özellikle çocuklu ailelerin ilk tercih listeleri arasında yer almaktadır. Sakin bir denize, uygun temiz bir kumsala, aqua parka ve tenis kortu gibi çeşitli eklentilere sahip olan plaj, özellikle çocuklu ailelere hitap etmektedir. Merkeze yürüme mesafesinde bulunan bu parka, sık sık hareket eden dolmuşlar da bulunmaktadır. Akçagerme Plajı, Turizm Meslek Lisesi işletmesinde olduğu için fiyatları da son derece makul tutulmaktadır. 

Kaş Plajında Tatil Yaparken Konaklama Seçenekleri

Kaş özellikle yaz aylarında sayısız turiste ev sahipliği yapmakta ve doğal güzellikleri sayesinde ziyaretçilerinin beğenisi kazanmayı başarmaktadır. Son dönemlerde birçok insanın hem dinlenmek hem eğlenmek amacı ile tercih listelerinde ilk sıralarda yer almayı başaran Kaş'ta rahatlıkla konaklamanızı sağlayacak birçok tercih bulunmaktadır. Günümüzde, insanların daha rahat, özel ve konforlu bir tatil istemeleri, oteller yerine villa ve bungalov evlerin çok daha popüler bir konaklama aracı olmasını sağlamıştır. Firmamızda geniş ve kalabalık aileler için villa, daha az kişiler için ise bungalov kiralama hizmeti verilmektedir. Villa ve bungalov evlerde hijyen konusunda oldukça oldukça hassas davranan firmamız, dilediğiniz tatili en kaliteli ve güvenli bir şekilde tamamlamanız adına çalışmalar yapmaktadır. 

Doğa ile baş başa kalmak, rahatlamak ve sevdikleri ile birebir tatil yapmak isteyen az kişili ailelerin tatil süresince konaklamak için tercih ettiği bungalov evler, geçtiğimiz senelerde ciddi bir popülerlik kazanmaya başlamıştır. 5 yıldızlı otel konforu, sakinlik ve özerklik arayan kişilerce tercih edilmekte olan bungalov evler, şehir merkezinden uzak alanlarda konumlandırılmış olmaları sayesinde kafanızı dinlemenizi ve doğa ile başbaşa kalmanızı sağlamaktadır. Doğanın ortasında, huzurun tam göbeğinde ağaçtan yapılan bungalov evler, özellikle küçük aileler için kurtarıcı olmaktadır. Daha az sayılı ve daha sakin bir ortamda olmanız, aldığınız hizmet kalitesinin artması ve yeşilin tam içinde doyasıya tatil yapmanızı sağlamaktadır. 

Kaş'ın en güzel manzarasına sahip villalar ise sevdiklerinizle ev ortamı rahatlığında tatil yapmanızı sağlamaktadır. Tertemiz ve geniş havuzları, doğa manzaraları ve yalnız olmanın rahatlığı ile özellikle geniş aileler, balayı çiftleri, tatile arkadaşları ya da sevdikleri ile gitmek isteyen gruplar tarafından sıklıkla tercih edilen villa kiralama hizmeti; firmamız tarafından kaliteli ve güvenli bir biçimde sağlanmaktadır. Sizlerde en uygun villa ve bungalov kiralama seçenekleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  • Arkadaşın ile paylaş
  • facebook
  • twitter

En Çok Okunanlar

  • Kalkan Hakkında
    14.07.2022
  • Fethiye Hakkında
    05.02.2021
  • Kaş-Kalkan İklim Rehberi
    04.07.2022
  • Fethiye Rehberi
    31.12.1899
  • Kaş-Kalkan Yeme İçme Rehberi
    24.08.2022

Son Eklenenler

  • Erken Rezervasyon Avantajları İle Yaz Tatili İçin Villa Kiralama
    27.02.2024
  • Yılbaşı Kutlamaları için Farklı Bir Alternatif: Ege ve Akdeniz
    28.11.2023
  • Villa Kiralamada Gizlilik ve Güvenlik Önlemleri
    25.07.2023
  • Yaz Tatili için Lüks Villa Kiralama
    20.07.2023
  • Tatil için Villa Kiralamak mı Otel Tercih Etmek mi Daha Avantajlı?
    24.06.2023
WhatsApp Destek!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış