Kaş-Kalkan Nerede Ne Yenir - Kaş-Kalkan Restoranlar
Kaş-Kalkan Yeme İçme Rehberi
24.08.2022 12:55:00

Doğanın harika renklerinden beyaz ve mavinin muhteşem uyumunu Kaş’ta yakalayın. Yunan Adalarına gitmenize gerek kalmadan Akdeniz’in incisi Kaş’ta tatil yapmak Villa Yolu’yla çok kolay. Size uygun fiyatları ve seçenekleri belirledikten sonra onlarca villayla sizlere hizmet veriyoruz.

Yaklaşık 2000 sene önce Meis Adası tüccarları tarafından kurulan Kaş, Antik Yunanistan izleri taşıyan ufak bir belde olmanın yanı sıra deniziyle muhteşem bir yer. Otelde veya sitelerde kalmak istemiyor, aileniz ve dostlarınızla eşsiz zamanlarınızı özelleştirmek istiyorsanız Villa Yolu’ndan bir villa kiralamalısınız.

Birçoğumuz tatilini yaparken konakladığımız tesislerin yemek hizmetlerinden faydalanmak yerine civardaki ünlü restoranları tercih ediyoruz. Kültür tatilinden deniz tatiline, deniz tatilinden doğa tatillerine kadar bütün tatil çeşitlerinin içinde yemek turizmi bulunuyor. Gezmenin verdiği yorgunluğun hat safhaya ulaşması insanı acıktırıyor. Karnınızı doyurmak ve aynı zamanda yöreye ait muhteşem tat notalarını hissederek keyif almak istiyorsanız bu yazı tam size göre. Sistemiz Villa Yolu’ndan villa kiraladınız ve evde yemek yapmak istemiyorsanız, Kaş-Kalkan’daki restoranları ve yemek kültürünü inceleyip derlediğimiz Kaş-Kalkan yeme içme rehberine göz atmalısınız.

Antik Yunan kültürünün Türk kültürüyle harmanlandığı bu coğrafyada bulunan Kalkan, çarşaf gibi berrak denizi, havada dans eden eşsiz güneşi ve harika plajlarıyla bir doğa harikası. Tatilcilerin gözdeleri arasında yerini alan Kalkan’da birçok restoran buluyor. Eğer paranızın heba olmasını istemiyor ve tatilinizin sayılı günlerinde verdiğiniz parayı hak edecek eşsiz tatları deneyimlemek istiyorsanız doğru adreste bulunuyorsunuz. Kalkan’ın turkuaz rengiyle ve eşsiz deniz manzarasıyla, Türk mutfağı başta olmak üzere farklı lezzetler deneyimlemek isteyenlere özel Kalkan’ın en güzel restoranlarını sizler için derledik. İşte Kaş-Kalkan yeme içme rehberi:

Muhteşem Manzarasıyla: Blue Terrace Restaurant Cafe&Bar

Kalkanın en nezih restoranları arasında yer alan Blue Terrace, sizleri muhteşem manzarasıyla karşılıyor. Hijyen standartlarının üst düzey olduğu Blue Terrace lezzetlerini doğanın muhteşem estetiğiyle buluşturuyor. Ailenizle ve arkadaşlarınızla güzel müzikler eşliğinde, samimi ve sıcak bir ortam arıyorsanız Blue Terrace tam size göre. Özellikle özel erik soslu bonfilenin tadı yanında sarımsaklı mantarın eşsiz aroması, ağzınızda bir lezzet şöleni yaratırken, şölenin son yıldızı ise Kalecik karası rose şarap… Ayrıca vejetaryen seçenekleri ve vegan dostu lezzetlerini de menüsünde barındıran Blue Terrace Restaurant'ta keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Adres: Süleyman Yılmaz Cad. No 6, Kalkan 07960 Türkiye 

Telefon: +90 535 601 79 56

Sıcak ve Samimi Servis: Papatya Cafe

Özellikle sıcak yaz günlerinde soğuk bir şeyler içip ferahlamak gerekir. Papatya Cafe’nin muhteşem deniz manzarası eşliğinde, sıcak ve saygılı bir servisle dostlarınızla muhabbetin belini kırmak istiyorsanız aradığınız yer tam olarak burası. Ferahlatıcı kokteyl, taze kahve çekirdeklerinin leziz aromasıyla soğuk kahve veya güzel tat dokularıyla bir milkshake tercih edebilirsiniz. Fiyatları da lezzet ve hizmet kalitesine oranla makul olan Papatya Cafe’yi bir kez olsun denemenizi tavsiye ediyoruz.

Adres: Kalamar Yolu Asfiya Hotel Karşısı No. 51 Kaş/Antalya, Kalkan 07960 Türkiye 

Telefon: +90 531 717 73 44

Barbekü Gecelerinin Vazgeçilmez İsmi: Cafe Vita Restaurant

Ev yapımı hamburgeri, pizza ve patatesiyle muhteşem fastfoodlar deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca kuzu pirzolası ve erik soslu bonfilesi de harikalar yaratacak cinsten. Canlı müzik eşliğinde eşsiz kahvaltı ve akşam yemekleriyle hizmet veren Cafe Vita, çarşamba günlerine özel barbekü geceleri düzenliyor. Bu zamanda hem canlı müzik eşliğinde eğlenebilir hem de etlerinin lokum gibi yumuşak dokusunu deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca kokteyl ve içecekleri de en az yemekleri kadar harika. Hayatınızda geçirdiğiniz en güzel dakikalar için Cafe Vita tam olarak sizlere göre.

Adres: Cumhuriyet Caddesi, No:91 Kalkan 07960 Türkiye 

Telefon: +90 242 844 26 37

Butik Bir İşletme: Küçük Ev

Aile sıcaklığını hissettiğiniz sıcak ve samimi bir ortam arıyorsanız Küçük Ev tam size uygun bir işletme. Bir aile işletmesi olan Küçük Ev, yıllardır sıcak bir hizmet sunuyor. Özellikle meze tabağındaki eşsiz lezzetleri dünyanın sekizinci harikası gibi bir de sıcak yaz günlerinin efsanesi Asuman Hanım’ın erik soslu dondurması da cabası. Ailenizle gidebileceğiniz küçük ve nezih bir yer. Ama mekanın küçüklüğünden ötürü yer bulmak zor olabilir. Bu yüzden önceden rezervasyon yaptırmanız faydanıza olacaktır. 

Adres: Yalıboyu Mah. Hasan Altan Cad. No:18, Kalkan 09760 Türkiye

Telefon: +90 242 844 28 17

Buram Buram Deniz Kokan Bir Restoran: Sunset Restaurant

Kalkan’ın limana hakim olan en güzel deniz manzarasının eşliğinde, ılık bir rüzgar yüzünüzü okşarken, denizin kokusunu hala alabildiğiniz tazecik deniz ürünlerini denemek istiyorsanız Sunset Restaurant aradığınız mekan. Güler yüzlü hizmetleriyle, eşsiz sunumları ve lezzetleriyle Kalkan tatilcilerinin uğrak yeri. Eğer deniz ürünlerini seviyorsanız, midyeli levrek, levrek fileto, kalamar tava ve mantarlı karidesi denemeyi unutmayın. Yemeklerin yanına servis edilen mezeleri de bir o kadar lezzetli. Ayrıca içinizin ferahlamasını istiyorsanız fresh bir tat notasına sahip limonatasını kesinlikle deneyimlemeniz gerekiyor.

Adres: Above Kalkan Town Beach No:19, Kalkan 07960 Türkiye

Telefon: +90 536 681 44 72

Vintage Bir Konsept ile Kahve Keyfi: Cafe Del-Mar

Kalkan ve kahve denilince akla gelen ilk mekanlardan birisi Cafe Del-Mar, sizleri vintage bir konsept ile karşılıyor. Günün yorgunluğunu atmak için dostlarınızla sohbetinizi kahve ile perçinlemek istiyorsanız aradığınız mekan burası. Ayrıca içeride yakılan tütsüler muhteşem kokular yayarken otantik bir hava yaratıyor. Dekorasyonu ve lezzetleri birinci sınıf olan Cafe Del-Mar makul fiyat politikalarıyla hizmet veriyor. Mistik havasıyla birlikte Iced Cappuccino Frappe ve Americano gibi sıcak/soğuk kahveleri yudumlarken, ağzınızda tatlı bir lezzet patlaması yaratacak Browni, Portakallı Kek ve limonlu Cheesecake’i denemelisiniz. Ayrıca limonatası da ayrı bir lezzetli.

Adres: Demokrasi Cd. No:2, Kalkan 07580 Türkiye

Telefon: +90 533 159 29 64

Sunum ve Servisin lezzetle Birleştiği Mekan: Coriander

Şef Murat Gediman’ın harika lezzetlerinin aile sıcaklığıyla buluştuğu muhteşem bir işletme. Kapısının önünde bulunan otoparkıyla aracınıza park yeri bulmak artık problem olmaktan çıkıyor. Sebze yemeklerinin nadir bulunduğu bu çağda aynı zamanda işletmecisi olan Kalkan’ın ödüllü şefi Murat Gediman’ın lezzetlerini deneyimlemelisiniz. Sadece sebze değil kuzu incik ve testi kebabı gibi et yemeklerinden çeşitli balıklara kadar birçok lezzet mevcut. Aile sıcaklığını muhteşem Türk mutfağıyla harmanlayan bir işletme. Ayrıca alkol tüketenler için alkol de mevcut ve vejetaryen ve vegan seçenekleriyle glutensiz seçenekleri de mevut olan Coriander Kalkan’ın en favori restoranlar arasında.

Adres: Demokrasi Cd. No:2, Kalkan 07580 Türkiye

Telefon: +90 533 159 29 64

Bu lezzetlere ulaşırken muhteşem deniziyle Kalkan’ın keyfini çıkarmak istiyorsanız Villa Yolu’nda istediğiniz seçeneklerde ve uygun fiyatlarda villalara göz atabilirsiniz. Her konumda bulunan konforlu konaklama seçenekleri Villa Yolu ile mümkün. Patara Plajı’ndan Patara Antik Kenti’ne, Saklıkent Koyu’ndan Xanthos Antik Kenti’ne, Antiphellos Antik Kenti’nden Myra Antik Kenti’ne kadar birçok tarihi mekana ev sahipliği yapan Kalkan’da ulaşımı dert etmeden her konumda villa kiralamak ve özel zamanlarınızı konforlu geçirmek istiyorsanız Villa Yolu’nu ziyaret etmeyi unutmayın.

  • Arkadaşın ile paylaş
  • facebook
  • twitter

En Çok Okunanlar

  • Kalkan Hakkında
    14.07.2022
  • Fethiye Hakkında
    05.02.2021
  • Kaş-Kalkan İklim Rehberi
    04.07.2022
  • Fethiye Rehberi
    31.12.1899
  • Kaş-Kalkan Yeme İçme Rehberi
    24.08.2022

Son Eklenenler

  • Erken Rezervasyon Avantajları İle Yaz Tatili İçin Villa Kiralama
    27.02.2024
  • Yılbaşı Kutlamaları için Farklı Bir Alternatif: Ege ve Akdeniz
    28.11.2023
  • Villa Kiralamada Gizlilik ve Güvenlik Önlemleri
    25.07.2023
  • Yaz Tatili için Lüks Villa Kiralama
    20.07.2023
  • Tatil için Villa Kiralamak mı Otel Tercih Etmek mi Daha Avantajlı?
    24.06.2023
WhatsApp Destek!
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
X REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış